IMA DVA POLNA ORGANA I TAKO ZARAĐUJE MILIONE: "Jedna je za biznis, drugu ČUVAM ZA DEČKA - i tako mu ostajem VERNA"
Ilustracija, Foto: PRINTSCREEN TIKTOK/@JUSTANNIECHARLOTTE

ŠOKIRAĆETE SE

IMA DVA POLNA ORGANA I TAKO ZARAĐUJE MILIONE: "Jedna je za biznis, drugu ČUVAM ZA DEČKA - i tako mu ostajem VERNA"

Eni Šarlot iz Sarija, dijagnostikovan je didelfis materice kada je imala 16 godina nakon što joj je postavljena kontraceptivna spirala.

Objavljeno:

OnlyFans zvezda, rođena sa dve vagine, ispričala je kako je odlučila da jednu koristi za posao, a drugu samo za svog dečka. Ona sada zarađuje milione, a evo kako izgleda njen život.

Eni Šarlot iz Sarija, dijagnostikovan je didelfis materice kada je imala 16 godina nakon što joj je postavljena kontraceptivna spirala.

Ovo neobično stanje znači da, sada 24-godišnjakinja, takođe ima dve materice i dva grlića materice - i sva njena anatomija je potpuno funkcionalna. Eni, koja tvrdi da je zaradila više od milion funti, kreira sadržaj za odrasle koristeći svoju jedinstvenu biološku prednost, takođe doživljava ima dva menstrualna ciklusa svakog meseca. Ali ona je u stanju da kontroliše i jedno i drugo pomoću kontracepcije.

Govoreći o svom životu sa ovim stanjem, Eni je rekla kako je dečko, kog je upoznala u februaru, "neverovatno podržava".

- Imamo pravilo: jedna vagina je za posao, a druga za njega. On je neverovatan, zaista smo srećni. Nisam mu rekla za svoje stanje sve dok nismo imali intimne odnose po prvi put. Reagovao je šokirano, a onda mi je postavio gomilu pitanja i bio je vrlo radoznao, kaže ona i dodaje:

- Bila je to više samo radoznalost više od svega, a onda je on rekao, "Želim da jednu za sebe, a onda možeš da koristiš drugu za posao" — i tako smo postigli dogovor.

Dok sve žene rođene sa didelfisom materice imaju dve materice, samo neke imaju i dva odvojena grlića materice i vagine. Svaka materica ima svoj jajovod i jajnik.

Mnoge žene ni ne znaju da imaju dve materice

Mnoge žene ne znaju da imaju to stanje, jer ono ne izaziva uvek simptome. Nekima se dijagnostikuje tek u trudnoći kada odu na rutinski ultrazvuk i testove. Međutim, znaci mogu uključivati bol tokom intimnih odnosa, obilno krvarenje, česte pobačaje i prevremeni porođaj.

Eni Šarlot
foto: printscreen TikTok/justanniecharlotte

Dvostruka materica nastaje kada materica u razvoju - koja počinje kao dva odvojena kanala - ne uspe da se spoji. Lekari još ne znaju zašto je došlo do tog stanja. Ali smatra se da pogađa samo jednu od 3.000 žena.

Operacija spajanja duple materice u jednu je moguća, ali je lekari često ne preporučuju, osim ako pacijenti ne iskuse neke teške simptome. Postupak uklanja zid tkiva koji razdvaja dve vagine. Ovo može povećati šanse za održavanje trudnoće.

- Prezauzeta sam da bih razmišljala o deci. Ali mislim da će u budućnosti trudnoća biti jako teška za mene. To nije nešto o čemu sam razmišljala zbog svih komplikacija, ali me čini neverovatno nervoznom.

A kako je sve počelo? Bila je mlada devojka, tek je počela da se zanima za momke, zabavlja i istražuje različite delove svog tela i odjednom joj je rečeno da je drugačija od svih ostalih.

- Kao tinejdžer, želite da budete "normalni", a kada su mi rekli da ja nisam, bilo je zaista strašno. Malo sam skrenula sa puta, nikome ništa nisam rekla i bilo mi je teško da pričam sa mamom o tome.

Ali sada je "potpuno prihvatila" stanje i "nikada nije bila sigurnija" u sebe. Na fakultetu je takođe koristila foricu "imam dve vagine" kao razbijanje leda.

- Zaista sam počela to da prihvatam. Prestala sam da gledam na to kao na medicinski problem, i na sve probleme do kojih može da dođe usled rađanja dece, a umesto toga gledam na to kao na nešto je samo jedan super-kul aspekt mene, i to baš zbog reakcija ljudi, koji bi bili šokirani ali i isto toliko toliko zainteresovani.

Bonus video:

02:47

PUTIN DOŽIVEO DEBAKL U DIJASPORI: Ti Rusi neće moći da se vrate u zemlju?! Obradović: Institucijama u Rusiji se ne može verovati

(Espreso/BlicŽena/Selena Ribić/Espreso Zabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.